RadarURL
Published On: Tue, Nov 15th, 2016

Delia are mari probleme de vedere

Are o privire hipnotizantă cu sau fără machiaj! Cu toate acestea, Delia se confruntă cu o problemă reală de vedere. Artista cu ochii de un albastru intens a mărturisit la emisiunea “iUmor” din juriul căreia face parte că nu se poate lăuda că poate identifica obiecte sau figuri atunci când acestea se află la distanţă. Artista nu este singura din familie care are nevoie de ochelari de vedere sau lentile de contract cu dioptrii!delia

Are o voce inconfundabilă, un look nonconformist şi este pusă mereu pe şotii. Delia (34 de ani) este copilăroasă şi şi-a obişnuit fanii cu ipostaze îndrăzneţe, dar şi cu mărturisiri sincere. Într-o discuţie cu Mihai Bendeac, colegul din juriul “iUmor” şi prieten apropiat,artista i-a recunoscut că atât ea cât şi sora ei mai mică, Oana, care face parte din trupa de backing vocals a Deliei au mari probleme cu vederea.

“Nu văd la distanţă. Am minus trei şi ceva!”, a spus Delia la emisiune în timp ce în faţa ei defila un concurent costumat în broască.

Artista a fost încurajată şi susţinută pentru a-şi urma visul de a deveni o celebră artistă de către mama sa, Gina Mocanu, solistă de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard, şi o soră.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei