RadarURL
Published On: Tue, Nov 15th, 2016

Meizu M5 Note – primele informaţii hardware

meizu-m3e-2-630x325

Un nou smartphone mid-range se va lansa în acest sfârşit de an, iar conform informaţiilor existente la ora actuală numele său va fi Meizu M5 Note. Telefonul a apărut în baza de date a cunoscutului test de benchmark AnTuTu, iar de acolo am preluat primele informaţii hardware ale device-ului.

Se pare că Meizu M5 Note va dispune de un display cu rezoluţie FullHD (probabil un 5.5 inci), procesor MediaTek Helio P10, ARM Mali-T860 GPU, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare.

Cred că Meizu M5 Note va fi o versiune cu Android a modelului Meizu M3E. Acesta din urmă a fost lansat în luna august a acestui an şi rulează Flyme OS 5 bazat pe YunOS (un sistem de operare realizat de către Alibaba ce este dedicat pieţei asiatice). Preţul modelului Meizu M3E a fost la lansare de sub 200 dolari, de aceea mă gândesc că nici Meizu M5 Note nu ar trebui să coste mai mult (preţurile sunt valabile în China).

Articol integral AICI

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei