RadarURL
Published On: Tue, Nov 15th, 2016

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet: decapotabila de lux

Mercedes-Maybach va prezenta miercuri noua decapotabilă S650 Cabriolet, care va fi disponibilă în numai 300 de unităţi şi va avea un consum mediu de 12 litri/100 km

s650-cabrioletSalonul Auto de la Los Angeles va găzdui miercuri lansarea unei noi decapotabile de lux din partea sub-brandului Mercedes-Maybach. Este vorba despre S650 Cabriolet, un nou model bazat pe Mercedes Clasa S Cabrio, care a fost prefaţat într-un scurt clip video care evidenţiază o parte din designul exterior şi interior.

Printre puţinele informaţii tehnice dezvăluite de Mercedes despre noul model se numără faptul că acesta va fi produs într-o ediţie limitată la numai 300 de unităţi şi că va avea un consum mediu de 12 litri/100 km, cu emisii de 272 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Salonul Auto de la Los Angeles va găzdui miercuri lansarea unei noi decapotabile de lux din partea sub-brandului Mercedes-Maybach. Este vorba despre S650 Cabriolet, un nou model bazat pe Mercedes Clasa S Cabrio, care a fost prefaţat într-un scurt clip video care evidenţiază o parte din designul exterior şi interior.

Alte detalii oficiale nu sunt cunoscute, însă presa britanică susţine că numele modelului ar putea indica utilizarea unor motor biturbo V12 de 6.0 litri mai puternic decât cel de pe Mercedes S65 AMG, care generează 630 de cai putere şi ajunge de la 0-100 km/h în 4.1 secunde.

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei