RadarURL
Published On: Tue, Nov 15th, 2016

Videoclip oficial: John Legend – Love Me Now

john-legend-love-me-nowJohn Legend a lansat videoclipul noului single ”Love Me Now”. În clip, artistul apare alături de soția sa, Chrissy Teigen, și fiica lor, Luna Simone Stephens. Piesa este extrasă de pe albumul ”Darkness and Light”, așteptat pe piață în luna decembrie.

”Nu ne-am gândit la alegerile prezidențiale atunci când am plănuit lansarea acestei piese și a acestui videoclip. Dar în aceste momente de conflict și nesiguranță, este evident că avem nevoie de mai multă iubire. (…) Este important să dăm dovadă de iubire și empatie față de cei care poate că nu arată ca noi sau au stiluri de viață diferite. Mă refer la cei care sunt marginalizați și respinși, sau care provoacă frică și sunt lăsați în urmă. De la Standing Rock (rezervația indiană americană) la Iraq, și de la Orlando (cu referire la comunitatea gay) la DR. Iubirea este universală. Cu toții avem nevoie de ea și cu toții o putem dărui celorlalți. În acest fel ura va putea fi depășită. Trebuie să cred asta”, a scris John Legend pe pagina sa de Instagram, alăturând mesajului o poză cu soția sa și copilul lor.

Albumul anterior, “Love in the Future“, a fost lansat în 2013 și a primit o nominalizare la Grammy în categoria Best R&B Album. De pe acest disc au fost promovate single-urile “Who Do We Think We Are”, “Made to Love”, “You & I (Nobody in the World)” și “All of Me“, ultimul menționat devenind hit la nivel internațional.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei