RadarURL
Published On: Tue, Nov 15th, 2016

Videoclip oficial: Robbie Williams – Love My Life

Robbie Williams a lansat videoclipul noului single ”Love My Life”. Melodia este compusă de Robbie pentru copiii săi, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams.

robbie-williams-heavy-entertainment-show-coperta-albumDupă controversata piesă ”Party Like A Russian”, în care Putin era ținta versurilor sale, Robbie Williams revine cu o melodie dedicată copiilor săi. Noul single se numește ”Love My Life” și pornește, ca inspirație, din experiențele trăite de Robbie.

Aceasta este o piesă despre copiii mei. Am un fiu pe nume Charlie Valentine și o fiică pe nume Theodora Rose Williams. Am fost internat de două ori la dezintoxicare și am făcut multă terapie. Am realizat că ceea ce ți se întâmplă atunci când ajungi la maturitate este o consecință a comportamentului tău din copilărie și adolescență. Așa că această piesă este despre ceea ce eu și soția mea sperăm că le oferim copiilor noștri, și anume siguranță și iubire“, a declarat Robbie Williams într-un interviu acordat gazdei show-ului RTL Late Night.

Albumul ”The Heavy Entertainment Show”, ce include piesa ”Love My Life”, a fost lansat pe 4 noiembrie 2016. Pentru acest disc, Robbie Williams a lucrat cuEd Sheeran, Brandon Flowers (de la The Killers), John Grant și bunul său prieten, producătorul Guy Chambers. Materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, Scoția, Irlanda și Olanda.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei