RadarURL
Published On: Thu, Nov 17th, 2016

Videoclip Metallica – Dream No More

metallica-dream-no-moreMetallica a lansat videoclipul noului single ”Dream No More”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Hardwired…to Self-Destruct”, cel de-al 11-lea material de studio al formației.

După ”Hardwired”,  ”Moth Into Flame” și “Atlas, Rise!“, Metallica continuă promovarea noului album cu piesa ”Dream No More”. Ca și celelalte single-uri lansate anterior, melodia este acompaniată de un videoclip, formația dezvăluind recent că au fost filmate clipuri pentru toate piesele de pe disc.  ”Hardwired…to Self-Destruct” este cel de-al 11-lea material de studio al formației. Albumul va fi lansat pe 18 noiembrie, anul acesta, incluzând 12 piese noi, compuse de James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo. Materialul marchează o premieră în lunga carieră a formației: este primul disc lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings. Înregistrările pentru noul album au început în 2011, trupa lucrând pentru acest material împreună cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Recent, James Hetfield a vorbit într-un interviu despre influența majoră pe care Lemmy de la Motorhead a avut-o asupra sa și asupra trupei Metallica.

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei