RadarURL
Published On: Mon, Nov 21st, 2016

Victor Becali rămâne în închisoare, instanţa a respins cererea de liberare condiţionată

Victor Becali rămâne în închisoare după ce Tribunalul Constanţa a respins, luni, contestaţia depusă de acesta la decizia Judecătoriei Medgidia, care, în 25 octombrie îi respinsese solicitarea de liberare condiţionată. Decizia instanţei este definitivă.

victor-becaliTribunalul Constanţa a judecat, săptămâna trecută, contestaţia depusă de Victor Becali împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia din data de 25 octombrie, care nu îi admisese solicitarea de liberare condiţionată. Magistraţii de la Tribunal au rămas în pronunţare, iar luni au decis respingerea apelului. Decizia instanţei este definitivă, astfel că fostul impresar va trebui să mai stea în Penitenciarul Poarta Albă. În 25 octombrie, şi Judecătoria Medgidia a respins solicitarea de eliberare condiţionată depusă de Becali, dar atunci decizia instanţei nu a fost definitivă.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei