RadarURL
Published On: Fri, Nov 25th, 2016

Ceață și condiții de polei, în nouă județe din Moldova și Transilvania în următoarele două ore

ceataMeteorologii au emis, vineri, atenționări nowcasting Cod galben de ceață și polei, valabile în nouă județe din regiunile Moldovei și Transilvaniei, în următoarele două ore.

Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 8:00, în județele Iași, Botoșani și Suceava se va semnala ceață, fenomen care va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. De asemenea, în zonele atenționate vor exista depuneri de chiciură sau burniță ceea ce favorizează apariția poleiului.

Tot până la ora 8:00 se vor afla sub Cod galben de ceață, ploei și vizibilitate redusă în trafic mai multe localități din județele Alba, Brașov, Harghita, Sibiu și Mureș, în timp ce pentru județul Cluj atenționarea meteorologilor este valabilă până la ora 7:00. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biletul zilei